середа, 23 липня 2008 р.

Чи достатньо в нашому інформаційному просторі суспільно важливої інформації?

На дворі літо, люди їдуть у відпустки, а дехто вже повернувся і починає працювати над новими ідеями чи проектами. 

Початок медійного сезону як правило пов'язують з датою 1 вересня: студенти і школярі йдуть вчитись, прогриміли День Незалежності та всі можливі літні фестивалі та свята. 

1 вересня читачів та користувачів інформаційних сервісів та послуг Ресурсного центру "Гурт" чекають чималі нововведення :). І поки всі відпочивають - ми працюємо у поті чола, щоб початок інформаційного сезону для сектору громадських організацій відбувся вчасно і продуктивно.

Випускаючи у світ черговий випуск електронного бюлетеню "Гурт" (а з часу випуску першого номера пройшло вже більше 9 років), ми ставимо собі запитання - Чи всі новини у бюлетені були справді суспільно актуальними? Які ще є теми, які було б цікаво читати та досліджувати сектору НУО? Як бути з "складними темами", коли є попит на цікаву інформацію для громадського сектору і немає ініціаторів дискусій?

І хто, врешті решт, сьогодні в умовах тотальної комерціалізації та політизації може генерувати нові та якісні новини, які будуть затребувані в секторі громадських організацій?

Мітки: , ,

0 коментарі(в):

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка