пʼятницю, 8 серпня 2008 р.

ЯКА КОРИСТЬ ВІД БЛОГІВ: АКТУАЛЬНИЙ КОНКУРС!

Якщо Ви громадський активіст i активно використовуєте соціальні мережі та блоги для вирішення актуальних суспільних проблем чи реалізації цікавих ініціатив, тоді Ви обов’язково візьмете участь у конкурсі “Як блог допоміг мені чи нашій організації вирішити суспільну проблему”.

Розкажіть свою історію успіху за адресою http://gurtrc.blogspot.com

Переможець буде обраний рейтинговим голосуванням учасниками конкурсу.

Конкурс триває до 4 вересня. Поспішайте розказати свої історії успіху!

Мітки: , , ,

2 коментарі(в):

О 16 серпня 2008 р. о 15:12 , Blogger АСТ сказав...

Доброго дня!

Знайомтесь - Проект «Зеркало»: http://zerkalo-ast.blogspot.com/

Наш проект тільки розпочався тому говорити про успіхи занадто рано. Це скоріше презентація та перша спроба використання соціальної мережі.
Деякий час нас стримували досить низькі темпи розвитку соціальних мереж в українському Інтернеті. Усякому разі на платформі Blogger. А потім ми вирішили: чекати можна довго але бути серед перших хоча й складно та більш перспективно.

Ідея проекту базується на таких міркуваннях:
1. Поки бруд не названий своїм ім’ям його нібито і немає…
2. Досить важко поглянути на себе осторонь, тому стільки безглуздя.
3. Немає а ні брудної політики, а ні брудного бізнесу, а ні брудного комунального господарства та т.і. Є люди які цей бруд створюють.
4. Тому. Люди! Намагайтеся бути Людьми! А ми спробуємо Вам допомогти. Бо наше сьогодення, якщо уважно придивитись, проти Вас…

Проект розрахований на молодіжну аудиторію. Цікаво, що вже перші знайомства з проектом виявили більш глибоке сприйняття молоддю самої ідеї, а ніж те на яке ми взагалі розраховували.
На цьому етапі було б цікаво почути загальні зауваження та пропозиції що до ідеї та змістовного наповнення проекту.
Сподіваємося на вашу підтримку.
З повагою.

Євген Мацевицький
«Агентство Социальных Технологий»
М. Харків
zerkalo@agentstvo-st.com
тел. 8 057 764 68 55
моб.8 050 614 09 03

 
О 19 серпня 2008 р. о 12:32 , Blogger Vlad сказав...

Намагаємося знайти справедливість: нам відмовили в легалізації шляхом повідомлення. Протягом 9 місяців жодна організація в регіоні не могла пройти процедуру легалізації.
Для привернення уваги до цієї проблеми було зроблено блог: Right2B3 - "Право бути вільними". Нам вдалося виграти слухання у суді першої інстанції, про це писали і "Майдан", і "ГУРТ"... Херсонська міська молодіжна громадська організація "Розумний народ" продовжує боротись за права людей. Контакти на сайті організації: http://rozumnyj.narod.ru

 

Дописати коментар

Підписка на Дописати коментарі [Atom]

<< Головна сторінка